Baráti Bőrlabda Football Club Közhasznú Egyesület
Futballozzunk együtt!BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Tisztelt Szülők!

Az SZJA 1%-ából származó felajánlások immár hagyományosan közhasznú egyesületünk legértékesebb bevételi forrásának számítanak, hiszen azt a bizalmat is megmutatják, amellyel tagjaink, és a sport és az egészséges életmódra nevelés támogatói kitüntetik a Baráti Bőrlabda Football Clubot.

A nyilatkozatnak tartalmaznia kell a Baráti Bőrlabda Football Club adószámát:

1 8 2 3 7 6 5 6 - 1 - 4 3


és tartalmazhatja a Baráti Bőrlabda Football Club nevét is. A nyilatkozatot lezárt, normál postai borítékba kell helyezni. A nyilatkozatnak a borítékkal azonos méretű lapon kell lennie, de nem szükséges a formanyomtatvány használata. A borítékra rá kell írni az adózó személyi adatait: nevét, lakcímét, adóazonosító jelét.

Sajnos az adófizetők többsége egyáltalán nem él az 1%-os felajánlás lehetőségével, ezért jelentős összeg "benne marad" a rendszerben. Örülnénk, ha Önök felhívnák barátaik, ismerőseik figyelmét is erre a támogatási lehetőségre, amely az adóbevalláskor csak jelentéktelen adminisztrációs "kényelmetlenséggel" jár együtt, de jelentős mértékben hozzájárulhat egyesületünk működési költségeihez, programjaink, célkitűzéseink megvalósításához.

Köszönjük!

Baráti Bőrlabda Football Club

Amennyiben nyomtatott formában van szüksége rendelkező nyilatkozatra, kérem küldjön egy email-t, vagy levelet amelyben kérjük írja le nevét és pontos címét, és a rendelkező nyilatkozatot kipostázzuk az Ön részére.
Címünk: 1118 Budapest Előpatak u. 18. I/2.
e-mail: borlabda@invitel.huRendelkező nyilatkozat letöltése2008. évi közhasznúsági jelentés letöltése2009. évi közhasznúsági jelentés letöltése
Baráti Bőrlabda Football Club Közhasznú Egyesület

Honlapkészítés