Baráti Bőrlabda Football Club Közhasznú Egyesület
Futballozzunk együtt!BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Tisztelt Látogatóink! Tisztelt Szülők!

A Baráti Bőrlabda Football Clubnál rendkívül fontosnak tartjuk az emberi tényezőt. A szülőktől és óvodapedagógusoktól kapott eddigi visszajelzések alapján egyértelművé vált, hogy edzőinknek a gyerekek életében betöltött szerepe túlmutat a szűken vett szakmán. Nem elég, hogy az edző a szakmai anyagot kiválóan tudja. Sőt, az sem elég, hogy az edző fegyelmet tart és neveli a gyerekeket. Edzőink sok esetben az egyedüli férfi mintát szolgáltatják az óvodai közegben az összes óvodába járó gyerek életében - akár részt vesz a foglalkozásokon, akár nem. Emellett az óvodával, az óvodai dolgozókkal és a szülőkkel való kapcsolattartás is a feladatai közé tartozik. Emiatt ez egy rendkívül összetett és nehéz szakma. Ahhoz, hogy edzőink minden területen meg tudjanak felelni a velük szemben támasztott elvárásoknak, az Önök segítségére is szükségünk van.

Kérjük Önöket, töltsék ki az alábbi linken elérhető szülői kérdőívünket! Ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy egyesületünk időben információhoz jusson, ha a számos terület közül valamelyiken nem megfelelően alakulnak a dolgok. Mi azért dolgozunk, hogy a jövő generációi egészségesebben, sportosabban gondolkodjanak és éljenek.
Örökké tartó tanulási folyamat ez nem csak a gyerekek számára, hanem számunkra is, hiszen a felgyorsult világ által támasztott kihívások miatt befogadónak, innovatívnak kell lennünk.A kérdőívet innen töltheti le
Baráti Bőrlabda Football Club Közhasznú Egyesület

Honlapkészítés