Baráti Bőrlabda Football Club Közhasznú Egyesület
Futballozzunk együtt!

Keresés a honlaponBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Friss HÍREK!


Egyesületünk támogatása esetén pártoló tagsági kártyát állítunk ki, mellyel egyre több helyen kaphat vásárlásából kedvezményt!
Továbbiakért kattintson a menüben a Pártoló tagság aloldalra!FOTÓPÁLYÁZAT

Kedves Gyerekek! Kedves Szülők!

Nehezen bár, de megszületett a döntés. Kiválasztottuk az 5 nyertes képet. A támogatóink által felajánlott díjakat az edzőkön keresztül fogjuk eljuttatni a képek beküldőinek.

Gratulálunk és köszönjük!

További képekért kattintson a szövegre!
A 2010. május 08-ai foci tornán és családi napon általunk készített képek ide kattintva megtekinthetőek. Amennyiben Ön is részt vett és fotókat is készített az eseményen, kérjük küldjön belőle néhányat a borlabda@invitel.hu e-mail címre! Köszönjük!Újbudai Majális 2010.05.02.

A Baráti Bőrlabda FC 2001 és 2003-as csapatai vettek részt az Újbudai Sportmax pályáin rendezett labdarúgó tornákon. A kattintás után olvashatóak a részletek!Díjazzuk az első hármat!

Indul a Gyerekszáj rovat szavazása! Olvassa el az 5 legjobbat, és szavazzon! Szavazni május 7-ig lehet.

Az első három helyezett díjazásban részesül!Rólunk írták
A 2002-es kiemelt csoport tavaszi tornájáról beszámolt az Oxxo Racing honlapja is. A szövegre kattintva elérhető a cikk.BBFC tavaszi torna - 2002

Március 20-án szombaton 4 csapatos labdarúgó tornát rendeztük Antal Péter apuka támogatásával. A tornán a Baráti Bőrlabda FC XI. és III. kerületi kiemelt csoportjai mellett a Biatorbágy és az RSC csapatai vettek részt. Minden résztvevő csapatnak gratulálunk és köszönjük, hogy eljöttek, nagyon élvezetes, jó hangulatú torna volt! (A képre kattintva a tornán készült képek között böngészhet BBFC tavaszi torna - 2002 a képaláírás)

A torna végeredménye:

1. BBFC XI. 3 2 1 0 8:3 7 pont
2. BBFC III. 3 2 0 1 9:4 6 pont
3. R S C 3 1 1 1 6:5 4 pont
4. Biatorbágy 3 0 0 3 0:11 0 pontKattintson a képre a képgalériához! 2010. március 01. - Új képek, új menüpont!

A szülők által beküldött képeknek köszönhetően frissültek a képek a képgaléria menüpontban - a képre kattintva elérhető!

Egy új, minőségbiztosítás nevű oldal került a bal oldali menübe. Kérjük, töltsék ki az oldalról letölthető kérdőívet! Kattintson!Mezek, pólók rendelése

Gyermek mez, edző póló; felnőtt méretben szurkolói póló és labda rendelhető a Mozdulj Kft. webáruházában a következő linken -vagy a képre kattintva-:

http://mozdulj.com/kategoria/ajanlataink_borlabdasoknak.htmlKiemelt csoportok képei

Felkerült néhány, a komáromi Czibor Zoltán Labdarúgó Tornán készült kép a 2000es korosztályról. Kattintson a képre!Személyi jövedelemadó 1%

A Baráti Bőrlabda FC non-profit, közhasznú egyesület, és jogosult az SZJA 1% felajánlás fogadására. Kérjük, amennyiben egyetért egyesületünk célkitűzéseivel, a kedvezményezett rovatba a Baráti Bőrlabada FC nevét és adószámát írja! Köszönjük!

Tájékoztató a személyi jövedelemadó 1%- ának felajánlásáról, bővebben itt!Magyar utánpótlás a nevelőedző szemével - 2010.03.10
Az utánpótlás első és legfontosabb szempontja, alapcélja az, hogy felnőtt játékost akarunk nevelni, olyat, aki a legmagasabb színvonalon képes játszani. Éppen ezért az utánpótlás edző is a BL-döntőhöz, a vb-döntőhöz és az Eb-döntőhöz viszonyít, az ott látottakat használja.

http://nst.blog.hu/2010/03/07/magyar_utanpotlas_a_neveloedzo_szemevel"Hú tényleg! Ma van a bemutató, jövő hét hétfő van!"

Most induló "Gyerekszáj" rovatunkba várjuk az ilyen és ehhez hasonló, gyerekekkel kapcsolatos mondatokat, történeteket! Az általunk legjobbnak vélt 5 sztorit nyílt szavazással fogjuk versenyeztetni, az első három helyezett díjazásban részesül!Mezrendelés

Lehetőség van BBFC-s mezek rendelésére a Mezek,kiegészítők menüpontnál.Továbbra is várjuk edzők jelentkezését!

A jelentkezés feltételeiről kérem, érdeklődjenek a 06 30/515-56-41 telefonszámon, vagy a borlabda@invitel.hu email címen.Kapcsolat


Baráti Bőrlabda Football Club Közhasznú Egyesület

Honlapkészítés